دوران عقد رای الزام به تمکین صادر شود نفقه تعلق میگیرد بابت حق حبس یا خیر؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۲۷ #40711015

سلام خسته نباشید
دوران عقد هستیم همسرم دوشیزه میباشد در جلسه دادرسی حرفی از حق حبس نزد و رای گزارش اصلاحی الزام به تمکین زوجه صادر شد و در اجرای احکام نیامد تمکین کند گواهی عدم تمکین صادر شد که یک سال از این گواهی میگذره
حالا اومده درخواست نفقه معوقه داده و شورا حل اختلاف گفت بخاطر حق حبس نفقه معوقه تعلق میگیره و رای صادر کردن
حالا بنده اعتراض زدم در دادگاه تجدیدنظر چی بگم که رای بنفع من بشود اخه وقتی برای همسرم همانطور که بالا گفتم دادنامه و گواهی عدم تمکین یک سال پیش بصورت گزارش اصلاحی صادر شده
سوال:
چطور شورای حل اختلاف با دیدن این گواهی عدم تمکین و قابل توجه این از این گواهی عدم تمکین یکسال هست میگذرد به این دادنامه و گواهی عدم تمکین و مختومه شدن پرونده قاضی شورا هیچگونه توجهی نمیکنع میگم پس رای تمکین که گرفتم چی میشع هیچ جوابی نمیدن
حالا بنظرتون در دادگاه تجدیدنظر چی بگم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام با توجه به حق حبس نفقه به ایشان تعلق میگیرد

با سلام احترام
بهتر است درخواست مشاوره با یکی از متخصصین بنیاد بدهید راهنمایی لازم را دریافت کنید

سلام.در صورتی که زوجه دوشیزه باشد و از حق حبس خویش استفاده کند الزام به تمکین رد می گردد....

وقت بخیر توجه داشته باشید حق حبس ارجعیت دارد

با سلام
گواهی عدم تمکین حق حبس زوجه را ساقط نمی کند. زوجه می تواند مادامی که مهریه اش را دریافت نکرده از تمکین استنکاف کند و همچنان نفقه هم به او تعلق خواهد گرفت.

سلام
حق حبس ارجعیت دارد

در صورتی که زوجه دوشیزه باشد و از حق حبس خویش استفاده کند الزام به تمکین رد می گردد.