آیا حقوق و مزایای زمان انفصال خدمت تعلق می گیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۱۹ #40561529

با سلام خدمت اساتید بزرگوار
اینجانب در یک شرکت دولتی بصورت رسمی کار میکنم.
بدلیل اختلاف با مدیر شرکت زمینه سازی شد تا با شکایت وی هیات بدوی رسیدگی به تخلفات اداری حکم انفصال از خدمت برای یکسال را داد و لذا در این یکسال از کار اخراج و به من حقوقی تعلق نگرفت.
با اعتراض به رای در دیوان عدالت اداری، دیوان به نفع اینجانب رای و رای هیات بدوی را نقض نمود.
حال سئوالم اینه بابت آن یکسالی که از حقوق و مزایا محروم شدم آیا امکان مطالبه وجود دارد؟ وبه چه شکل باید اقدام کنم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگز استخدام شما از نوع پیمانی باشد پرداخت حقوق و مزایا صرفا بر اساس یکن باید توجه داشت پرداخت حقوق و مزایای کارکنان پیمانی منوط به خدمت ایشان است و اشخاصی که قرارداد پیمانی آنها فسخ گردیده یا به هر دلیلی از ادامه خدمت آنان جلوگیری به عمل آمده است و مصدر خدمت در سازمان متبوع نبوده اند، مشمول دریافت حقوقو مزایا نخواهد بود. هیات عمومی دیوان عدالت اداری به موجب رای وحدت رویه شماره ۳۳۰ مورخ۲۰/۶/۹۱ کارکنان پیمانی که بی جهت از خدمت ممنوع شده اند و سپس با رای شعب دیوان عدالت اداری به خدمت اعاده شده اند را - از این جهت که در مدت جلوگیری ازخدمت تا برگشت مجدد به کار مشغول خدمت نبوده اند- مشمول دریافت حقوق و
مزایا ندانسته است.