حکم هر سه تا متفاوت بود، کدومش برای من و طرف شکایت قابلیت اجرایی حکم رو داره؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۳۱ #40245881

درود و احترام

سوال :
در صورتی که به یک موضوع و شکایت واحد ۳ مرجع :
اعاده دادرسی ، ماده ۷۹ و تعارض آرا(ماده ۸۹) حکم صادر کنن ، حکم کدوم یک از این ۳مرجع بالاتر بوده و ارجحیت برای اجرای حکم دارد؟؟؟

اول اعاده دادرسی انجام دادم ، بعدش درخواست ماده ۷۹ و تعارض آرا(ماده ۸۹) رو همزمان انجام داده و ثبت کردم ، یعنی هم اعاده دادرسی ، هم ماده ۷۹ و هم تعارض آرا رو انجام داده و ثبت کردم.

مثلا ممکنه اعاده دادرسی و تعارض آرا شکایتو رد کنن اما ماده ۷۹ بنفعم رای بده و یا برعکس ماده ۷۹ به ضررم رای بده اما اعاده دادرسی و تعارض آرا بنفعم.

حالا وقتی که حکم این ۳مرجع صادر شد و حکم هر سه تا متفاوت بود ، کدومش برای من و طرف شکایت(سپاه) قابلیت اجرایی حکم رو داره؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اخرین رای صادره قابلیت اجرا دارد.

سلام وقت بخیر
آخرین حکمی که صادر گردیده است ،ملاک عمل میباشد.

با سلام نیاز به بررسی دقیق آرا و اسناد دارد.

با درود اخرین حکم ملاک است.

با سلام..
اخرین حکم صادره قابلیت اجرا دارد.

سلام آخرین حکم صادره ملاک عمل است

سلام اخرین حکم را در نظر داشته باشید