آیا ملکی که سند آن در گرو بانک است هم میتوان توقیف کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۴۱ #40213116

بنده مهریه ام تازگی را به اجرا گذاشتم همسرم از قبل طلبکارانی داشته که اقدام کردند و توقیف املاک و ... انجام دادن.همسرم ملکی داشته در گرو بانک که بانک بتازگی به مزایده گذاشته و مبلغ طلب بانک کمتر از مبلغ ملک میباشد.
چطور میتونم از اینکه ملک مورد نظر در چه مرحله ای از مزایده میباشد یعنی کی و چه مقدار فروخته شده باخبر شوم؟

واینکه بانک خصوصی بود و تنها کسی که این حساب و بسته خودم هستم.

آیا مابقی پول ملک به همین حساب میاد یا طلبکاران دیگه میتونن مدعی درخواست طلبشون از این پول بشن؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون شما مطالبه مهریه نموده اید و مهریه جزو دیون ممتازه است اولین شخصی که میتواند از مازاد وجه ملک برداشت نماید شما هستید و مابقی طلبکاران فقط در صورت باقی ماندن از مبلغ میتوانند به اولویت طلب خود را بردارند . بایستی از محل دادگاه برقرارکننده مزایده ملک آگاهی پیدا نمایید و نامه نیابت برای توقیف مازاد مبلغ مزایده ملک را به دادگاه مذکور ببرید . از طریق بانک میتوانید از مراحل آگاهی پیدا نمایید .

مازادبررهن ملک را می توان‌ توقیف کرد

سلام باید به اجرای ثبت محل مراجعه کنید . اگر مهریه را از طریق اجرای ثبت در حال اجرا هستید می توانید مازاد بر طلب بانک را توقیف نمایید .