آیا راهی وجود دارد که من پیش قسط و بقیه اقساط را در شهر خودم پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۱ #40052128

با سلام و درود خدمت وکلای گرامی
بنده ساکن ارومیه هستم ولی زوجه ساکن شهر سلماس می باشد که زوجه علیه من شکایت مهریه مطرح نموده که بدلیل سکونت زوجه در سلماس تمامی دادگاه ها در شهر سلماس برگزار شد و در نهایت بعد از اعسار و تعدیل محکوم به یک عدد سکه پیش و هر سه ماه یک ربع شده ام .
و اجرای احکام سلماس برای من ابلاغی ارسال کرده که طی مدت ۷ روز پیش قسط را پرداخت کنم آیا راهی وجود دارد که من پیش قسط و بقیه اقساط را در شهر خودم پرداخت کنم؟ و در صورتی که در زمان مقرر سکه را پرداخت نکنم چه اتفاقی می افتد؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت عدم پرداخت، جلب می شوید...
اما در خصوص پرداخت ، طی درخواستی از قاضی اجرای احکام بخواهید تا قیمت سکه را (به نرخ روز پرداخت) به حساب دادگستری(اعلامی از سوی اجرای احکام) واریز نمایید

با سلام.در صورت عدم پرداخت زوجه می تواند اقدام به جلب جنابعالی نماید.بهتر است در اجرای احکام با زوجه توافق کنید قیمت سکه را پرداخت نمایید.

باسلام
در صورت عدم پرداخت اقساط،زوجه میتواند حکم جلب شما را اخذ نماید.
بایستی از طریق اجرای احکام دادگاه سلماس اقدام نمایید مگر اینکه قیمت سکه را به روز به حساب زوجه واریز نمایید