همسرم مجدد دادخواست الزام به تمکین داده آیا قاضی این بار می تواند من را الزام به تمکین کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۰۱ #40001252

سلام خسته نباشید. همسر من حدود ۳ سال پیش منو کتک زده و من به پزشکی قانونی مراجعه کردم. با نامه پزشکی قانونی و رای دادگاه کیفری برای پرداخت دیه، دادگاه خانواده الزام به تمکین ایشون رو رد کرد. البته ایشون به دادگاه تجدید نظر هم اعتراض داد و باز رای دادگاه بدوی تایید شد. مجددا پرونده رو به دیوان ارجاع دادن که باز رای بدوی تایید شد. حالا مجدد درخواست تمکین به یه شعبه دیگه دادگاه خانواده دادن. می خواستم ببینم ممکنه قاضی بگوید دیگه جایی برای خوف و بیم جانی وجود ندارد و رای الزام به تمکین بدهد. یا به تاییدیه رای دیوان استناد می کند . ممنون از پاسخگوییتون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
درخواست مجدد الزام به تمکین باید مورد بررسی قرار بگیرد و زوج باید ثابت کند در رفتارش تغییرات داده است

سلام با توجه به سابقه صدور رای مبنی بر ضرب و جرح ، اگر زوج اثبات کند و از رفتار گذشته خود دست برداشته و متنبه شده ، دادگاه با احراز رفع خوف ضرر جانی حکم به تمکین صادر می کند .

با توجه به گذشت زمان , و اینکه تمکین از امور تدریجی الوجود است و آنا فآنا ایجا د می شود ایشان می تواند درخواست دهد و با تغییر در رفتار همسرتان ممکن است قاضی تشخیص دهد موجبات عدم تمکین مرتفع شده و حکم به الزام به تمکین بدهد.
و یا کماکان رای دیوان را ابقا کند
رای دیوان کاملا به نفع شمااست و شما می توانید در طی لایحه ای به استناد قاعده استصحاب استمرار رفتار ایشان وعدم تغییر در رفتار ایشان را در خواست کنید

با توجه به گذشت زمان و تغییر در رفتار همسرتان ممکن است قاضی تشخیص دهد موجبات عدم تمکین مرتفع شده و حکم به الزام به تمکین بدهد.

با سلام ووقت بخیر
بستگی به شعبه رسیدگی کننده دارد ولی شما دردفاعیاتتان میتوانید به آراء تون دربدوی و تجدیدنظر و دیوان استناد کنید که اصولا قابل پیگیری می باشد .