شوهرش شیشه میکشه و زنش رو هم شیشه کش کرده، آیا میتوان به راحتی طلاق گرفت؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۸ #39807951

با سلام
میخواستم بگم که خواهر من ، شوهرش شیشه کش هست و حدود ۶ سال است که خواهر من رو هم شیشه کش کرده و ما تازه این ماجرا رو فهمیدیم. و الان خواهر من میخواد شیشه رو ترک کنه و از شوهرش هم طلاق بگیره. چه اقداماتی باید بکنیم؟ لطفا جواب بدهید ممنون.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به دلیل اعتیاد شوهر درخواست طلاق بدهد اما قضات اعتیاد مضر را از موجبات طلاق میدانند یعنی اعتیادی که قابل ترک نیست

باسلام
در صورت اثبات امر بر اینکه شوهر موجب اعتیاد زوجه شده و نیز ترک توسط زوجه،میتواند به دلیل اعتیاد شوهر دادخواست طلاق نماید

سلام
باید دادخواست عسر و حرج بدهد بخاطر مواد مخدر طبق ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی

با سلام در صورت اثبات اعتیاد زوج در دادگاه می توان تقاضای طلاق بدلیل عسر و حرج داد

با سلام زوجه برای دادخواست طلاق نیازمند اثبات عسر وحرج میباشد که یکی از موارد عسر و حرج اعتیاد زوج است که باید اثبات کرد ایشان سو مصرف مواد مخدر دارند و برای درمان اقدام نمیکنند و مواردی دیگه از جمله محکوم شدن زوج به عدم پرداخت نفقه بیش از ۶ ماه و....تا قاضی مجاب شود زندگی با ابن شخص زوجه را دچار عسر و حرج کرده است
پیشنهاد میشود قبل از اقدام زوجه حقوق مالی خود را مطالبه کرده تا اهرم فشاری باشد برای پرونده طلاق