راهی برای تعدیل اقساط مهریه اجرا شده از طریق اجرای ثبت وجود دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۰۶ #39653427

سلام و احترام.
متاسفانه دوسال پیش منزل مسکونی رو فروختم و سیصد میلیون وام نیز برای خرید منزل جدید گرفتم که خانمم با نامه اجرای ثبت تمام مبالغ ناشی از فروش منزل و حتی وام‌های بانکی را توقیف نمود.الان بنده هیچ چیز ندارم و فقط ماهی هشت میلیون قسط برایم باقی مانده.همچنین با نامه اجرای ثبت مجدد یک چهارم حقوق را بابت مهریه برداشت میکند.ایا مستثنیات دین شامل من نمیشود که هیچ جایی برای سکونت ندارم
و بعد از سی سال کارمندی آواره خانه پدری شده ام؟ایا راهی برای تعدیل اقساط مهریه اجرا شده از طریق اجرای ثبت وجود دارد؟ باتوجه به اینکه ماهیانه هشت میلیون قسط میدهم.ممنون

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
شما میتوانید دادخواست اعسار ازاجراییه ثبتی به دادگاه ارایه دهید.

با تبدیل شدن خانه یه وجه نقد موضوع از مشمولیت مستثنیات دین خارج خواهدشد بله در خصوص اقساط مهریه می توانید دادخواست اعسار خود را تقدیم دادگاه نمایید

بله شما می توانید دادخواست اعسار وتقسیط بدهید

درود
تعدیل را باید پس از ارسال پرونده به دادگاه از دادگاه تقاضا کنید.

باسلام
منزل اگر تبدیل به پول نقد شده جزء مستثنیات دین محسوب نمیشود لاکن شما میتوانید دادخواست اعسار دهید

سلام.مستثنیات دین شامل منزل میباشد و مبلغی رو هم که در بانک داشتید شامل مستثنیات دین نمی باشد لذا هیچگونه اقدامی نمی توانید انجام دهید.در مورد تعدیل بعداز صدور رای قطعی در مورد مهریه میتوان جهت تعدیل طرح دعوی نمایید.

سلام
منزل مسکونی تا یک باب جز مستثنیات دین است ولی وجه حاصل از فروش آن دیگر مستثنیات دین نیست برای تقسیط مهریه هم می توانید بعد از صدور حکم قطعی دادگاه‌ دادخواست اعسار دهید.