چکار کنم تامین اجتماعی از حقش بگذرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۸۳ #39253513

سلام وقت بخیر
ببخشید یه اتفاق مهم برام سال ۹۵ افتاد من مغازه کفش فروشی داشتم و شریک داشتیم دو تا مغازه بود مغازه که شریکم بود پروانه کسب من اونجا بود و تا موقع که جدا شدیم در این مدت شاگرد مغازه از رو پروانه کسب من بیمه شده من خبر نداشتم تا روز جدایی متوجه شدم .......الان مشکل اینجاست که مغازه ندارم برشکست کردم ولی تامین اجتماعی داره هر ماه به پول بیمه که اضاف میکنه که نه مغازه هست نه شاگرد ده برابر کرده و تمام حساب های من مسدود شده و تو این بدبختی کسی جوابگو نیست لطفا لطفا منو راهنمایی کنی راه نیست این مسئله حل بشه واقعا بیکارم هم کرونا و هم حسابها مسدود دستم بسته شده

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهتر است با وکیل مشورت کنید مدارک و مستندات شما نیاز به بررسی دارد

اظهارنظر نیاز به بررسی مدارک و مستندات دارد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بهتر از مدارک و مستندات را به رویت متخصص مجرب برسانید .

با سلام بهتر است با یک وکیل مشورت نمایید.

با سلام وآرزوی قبولی طاعات و عبادات
سوالاتان واضح نیست و خیلی کلی ست ، باید مدارک و مستندات شما رویت شود تا بتوان دقیق اظهار نظر کرد ، اما در حال حاضر با مراجعه به بیمه و همچنین اداره کاراعلام کنید کارگاه و محل کار منحل شده تا از این پس جلو خسارت وارده را بگیرید و برای مبالغ قبلی نیز باید مدارک رویت شود تا راه حل مناسبی پیشنهاد شود .

با احترام برای اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی بیشتر اسناد و مدارک شماست

درود
انحلال مغازه و پایان رابطه کار را اعلام و در خواست قطع بیمه را داشته باشید .