آیا من برای تمکین کردن باید مددکار بگیرم یا زوج؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۱,۰۶۸ #38853730

با سلام
من زوجه توسط رای دادگاه الزام به تمکین شدم و حکم دادگاه آمده رای حضوری است ... سوالم اینه که ۱) پس از رای حضوری و ظرف گذشت مدت ۲۰ روز آیا ابلاغه ای مجدد برای قطعی شدن رای برای من میاد یا خیر ؟ ۳ ) من می خواهم تمکین کنم و ۲۰ روز از رای حضوری گذشته منتظرم رای قطعی شه و برگردم منزل چگونه برگشتم رو به دادگاه با عدله ثابت کنم که زوج عدم تمکین من رو نگیره ؟ سپاسگزارم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام سوال تکراری می باشد.

سلام
بدوا اظهار نامه برای همسرتان بفرستید و تمکین خود را اعلام کنید و بعد به اجرای احکام بروید و اعلام کنید که قصد تمکین دارید .

ابتدا اظهار نامه ای به ایشان بدهید که قصد برگشت دارید و هر موقع هم که برای تمکین حاضر شدید صورت جلسه کلانتری تهیه کنید.

سلام در صورتی که رای قطعی شده به شعبه اجراییه مراجعه کنید و اعلام امادگی نمایید

درود
آمادگی به تمکین را به شعبه اطلاع دهید.

آمادگی خود برای تمکین را به دادگاه اعلام کنید.

حتما قبل از قطعیت رای، در محل زندکی خود به همراه شهودحاضر شویدو مراتب تمکین را با حضور کلانتری صورتجلسه کنید و نسبت به رای صادره تجدید نظر خواهی نمایید.