آیا ورود مادرم به عنوان صاحب رسمی خونه به عنوان ثالث نیازه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۴۶ #38818157

سلام و خسته نباشید،من ۲ سال بعد از زدواج دادخواست طلاق دادم و زوجه تقاضای تنصیف کرده و دادگاه بدوی خیلی عجیب رای به پرداخت ارزش ۳دانگ از آپارتمان کرده با توجه به ارائه قولنامه عادی توسط زوجه که یک ماه بعد عقد و چند ماه قبل از ازدواج به اسم من شده.در حالی که آپارتمان هدیه مادرم بوده و بنده یکسال قبل از دادخواست طلاق رسما به نام مادرم کردم و هبه رو پس دادم.حالا تجدبدنظر خواهی کردم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود ایشان می توانند درمرحله تجدیدنظر به عنوان ثالث وارد شوند.

با توجه به مالکیت مادر , موضوع تنصیف منتفی است

سلام دوست گرامی .با توجه به اینکه بطور صحیح سند انتقال پیدا کرده تنصیف دیگر موضوعیت ندارد و با ارائه مدارک و همچنین ورود مادرتان به عنوان ثالث در مرحله تجدید نظر به شما کمک خواهد کرد .موفق باشید

باسلام
با وجود داشتن سند رسمی به نام مادر امکان تصنیف وجود ندارد
مدارک در تجدیدنظر ارائه گردد

سلام
حسب توضیحات اگر سند رسمی به نام مادرتان است می توانید مدارک را در لایحه تجدید نظر ارائه نمایید با این وجود تصنیف مردود خواهد شد .

باسلام
چنانچه بنا به گفته حضرتعالی، منزل مورد نظر طی سند رسمی به نام والده شماست، ادعا بر آن رد خواهد شد چنانچه شما این موضوع را به اثبات برسانید. بنابراین در مرحله تجدید نظر می بایست کپی برابر با اصل شده مدرک رسمی مورد نظر را به دادگاه ارائه نماید و مشخص کنید مالکیت منزل مورد نظر متعلق به شما نیست. بنابراین فراموش نشود که تاریخ صدور سندرسمی باید پیش از طرح دعوای مطروحه در دادگاه باشد نه بعد از آن.

اگر بنام مادر شده است ایشان میتوانند بعنوان ورود ثالث اعلام مالکیت کنند