حسابی که پول بهش واریز شده رو مسدود و ابلاغیه هم به صاحب حساب فرستاده شده، چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۳ #38658874

از حسابم برداشت غیر مجاز شده، تمام کارهای پرونده را انجام دادم. در نهایت به جایی رسیدم که حسابی که پول بهش واریز شده رو مسدود و ابلاغیه هم به صاحب حساب فرستاده شده.
از این به بعد روال کار به چه صورته؟
اگر صاحب حساب مراجعه نکنه چی میشه، اگر هم مراجعه کنه چه میشه؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مراجعه نکند دادگاه رای میدهد و شما میتوانید وجهتان را برداشت کنید و اگر مراجعه هم نماید دادگاه به او دستور استرداد وجه را میدهد و باز هم رای میدهد

اگر صاحب حساب دخیل در برداشت غیر مجاز باشد مرتکب جرم شده است،
در صورت عدم مراجعه به شعبه رسیگی کننده دادسرا جلب خواهد شد.
اگر مراجعه نماید و بعنوان متهم شناخته شود تفهیم اتهام شده و قرار کیفرخواست صادر میشود ،ومتهم یا باید ضمانت مناسب با قرار ارائه دهد و یا تا زمان صدور رای قطعی در زندان باشد.
پس از کیفرخواست دادگاه به پرونده رسیدگی و رای صادر می نماید که در صورت اعتراض به رای رد ظرف ۲۰ روز از ابلاغ دادگاه تجدید نظر رای قطعی صادر می نماید.

فرض دوم : چنانچه مراجعه نماید : بار اثبات ادعا مبنی بر برداشت غیر قانونی بر غهده شماست که با رسید و نامه بانک ثابت خواهید نمود و ایشان چنانچه دلیل قانونی نداشته باشند ( براساس اختمال که بطریقه هک نمودن حساب از حساب شما برداشت و لاجرم بحساب خودش واریز نموده باشد )محکوم به تحصیل مال نا مشروع از طریق سرقت رایانه ایی خواهند شد .
فرض سوم : ایشان از وقوع این مطلب اطلاع نداشته و طی یک اقدام پولشویی قرار گرفته باشند که با مسترد نمودن وجه تبرئه خواهند شد
( احتمال قریب به یقین فرض سوم درصد بالایی را متصور میسازد )

بسمه تعالی : تا مراجعه صاحب حساب به مراجع قضایی حساب مسدود بوده و در صورت عدم حضور بعد از دو. الی سه مرتبه ابلاغ احضاریه ( ابلاغ قانونی ) ، یک مرتبه ابلاغ ایشان در روزنامه کثیرالانتشار و همچنان عدم مراجعه ایشان با اخذ تامین مناسب حدودا یک و نیم برابر مبلغ مذکور از حضرتعالی ، دستور آزاد سازی مبلغ مورد ادعا بدون محاسبه هر گونه خسارت داده خواهد شد و تا زمان مراجعه ایشان کماکان ضامن دستور خواهید بود ( قانون رای غیابی)