چگونه همسرم را ملزم به تمکین نمایم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۵۱ #38543674

آیا واحد اپارتمانی دارای حیاط با درب مجزای پدری، که من از پدرم اجاره کرده ام و برای بردن جهیزیه از فامیل خانمم شکایت کردم برای ورود به عنف و ضرب و جرح.
قاضی میتواند منزل مرا تایید نکند یا خیر؟
۲_خانم من گفته اعتیاد دارم و بیمارم و پزشکی قانونی رای به سلامت من داده، الان درخواست کمیسیون پزشکی کرده،قاضی هنور دستور نداده.
تا چه زمانی میتواند بهانه گیری کنه و وقت دادگاه رو بگیره؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام ووقت بخیر
این بستگی به روند پروندتون داره شما دادخواست دادید و ایشون هم می تونه تو جلسه دادگاه اعلام کنه که این ملک درشان من نیست که ملک توسط مددکار اجتماعی روئیت میشود و بررسی های لازم انجام میشه و دادگاه به دفاعیات ایشون رسیدگی میکند اگر مورد قبول دادگاه نبود رای صادر میشود و زوجه میتواند در موعد مقرر اگر رای به نفعشون نبود اعتراض کند .