با توقیف حساب بانکی زوج؛ چه مقدار از این پول به ایشان تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹۰۹ #38509895

با سلام همسر بنده قصد داره بره جلوی حساب حقوقم رو بابت مهریه ببنده با توجه که حقوقم حدود ۲ میلیون تومان هستش چه مقدار از این پول به ایشان تعلق میگیره؟و پروسه کاریش چطور همیشه،اگر بعدش برم به محل کارم اطلاع بدم حقوقم را به حساب دیگرم واریز کنند موردی پیش نمیاد؟
با تشکر.

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر از همسرتان جدا نشده باشید یا فرزند داشته باشید تا میزان یک چهارم قابل توقیف است در غیر اینصورت تا میزان یک سوم قابل توقیف است و فرقی نمیکند که شماره حساب را تغییر بدهید حکم اصلی توقیف به قسمت حسابداری و کارگزینی محل کار شما ارسال میشود و از مبدا توقیف از حقوقتان را لحاظ میکنند .

با سلام
فرقی بین حسابهای شما در توقیف نیست و همه توقیف خواهند شد.
پرداخت از حقوق شما به نسبت وضعیت شما سنجیده می شود چنانچه زن و یا فرزند داشته باشید تا میزان یک چهارم ان توقیف و به همسرتان پرداخت می شود و در غیر اینصورت یک سوم .