در چک به درخواست خانمم نوشتم امانت؛ چه عواقبی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۶ #38279722

با سلام
کلیه اموالمو به نام خانم کردم برای شروع کار بدلیل مسدود بودن حسابم از خانمم یک چک ۵۰ میلیونی گرفتم تا کارمو شروع کنم از من شکایت لاشه چک کرده در دادگاه بابت نوشتن کلمه امانت (امانی) در ته چک بدون امضا چی بگم به قاضی که چرا امانت نوشتم هیچ معامله و دستختی هم مبنی بر امانت بودن ننوشتم.فقط بدلیل اینکه چک ۳ماهه بود گفت در ته چک بنویس امانت منم نوشتم. قرار بر این بود چون کل اموالم به نامش بود برای شروع کار و درآمد مبلغ چک و پاس کند چون اه در بساط نداشتم من فقط همین خواهشمندم پاسخ دهید که راجبع نوشتن کلمه امانت در ته چک چی باید بگم ممنون

مشاوره حقوقی چک
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نوشتن کلمه امانی تاثیری ندارد و وجه چک باید پرداخت شود

اصولا مندرجات ته چک یادداشت شخصی صادر کننده است و اثری ندارد، مهم مندرجات رو و پشت چک است، شما کاملا ادعای همسرتان را انکار کنید و اعلام بفرمائید که آن را در قبال انتقال اموالتان گرفتید و مدارک هم ارائه بدهید.

شما مشخص نکرده اید که ایا چک را پاس کرده اید یا نه ایا چک توسط شما واخواست شده است یا نه اگر چک توسط شما واخواست شده است و همسر شما مدعی است که چک امانی است باید اثبات کند به چه دلیل امانی است و به چه دلیلی چک بابت امانت به شما داده است از طرفی با توجه به اینکه با امضا دستخط شما در دسته چک نوشته شده است امانی برای قاضی ایجاد شبهه میکند ...

امانی بودن درچک مصداق نداردبایدمبلغ چک پرداخت شود

درود بر شما، نوشتن کلمه امانی در ته چک اثری ندارد، چک بایستی پرداخت شود.

در متن چک چی نوشتید ؟

سلام

در رابطه با موضوع شما بررسی دقیق تر نیاز میباشد میتوانید به انتقال اموال خود به نام همسرتون اشاره کنید و استرداد چک را منوط به بازگرداندن بخشی از اموال خود (معادل مبلغ چک ) نمایید.

با توجه به اینکه قراردادی ندارید در صورت وجود شاهد،برای اثبات ادعا خود شهود معرفی نمایید.