برای پرداخت مهریه چطور باید اقدام کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۳۵ #37964568

تا بنده مهریه آم اجرا گذاشته ام چون شوهرم خرجی نمیده و خونه مشترک راه نمیده و مهریه ام عندالستطاعه و زوج شرط نموده اگر زوجه مقام مطالبه مهریه برآمد حق توقیف اموال ندارد و یک چهارم حقوقم تعلق بگیرد و بنده ابطال شرط دادم و دادخواست مهریه از ابطال شرط زودتر رسیدگی شد و بنده توقیف اموال کردم و شرط نامشروع و خلاف قواعد امره و ماده ۹۵۹ ق م هست بنده میتوانم مهریه ام را اموال دارند نقد بگیرم و از طرفی هم زوج دادخواست طلاق داده و بنده بخاطر اینکه اموالش از دستم نپره اقدام به دادخواست مهریه نمودم و الان حکم به نفع زوج بیاد و یک چهارم بشه و بنده نتونم یکجا بگیرم میتونم اجرا نرم و بگذارم تو طلاق زوج بگم تکلیف مهریه رو مشخص کنند موندم چیکار کنم شما را بخدا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگرایشان تقاضای, طلاق بدهد ابتدا باید حقوق مالی, شمارابپردازد‌

سلام در پرونده طلاق در خصوص تمام حقوق مالی رسیدگی و اتخاذ تصمیم می شود

در دعوای طلاق نسبت به کلیه حقوق مادی و معنوی تصمیم گیری خواهد خواهد شد

به هرحال اگرایشان تقاضای, طلاق بدهد ابتدا باید حقوق مالی, شمارابپردازد‌

با سلام، برای مهریه بنظرم اگر هنگام صدور حکم طلاق که کلیه امور مالی و غیره که باید تعیین تکلیف گردد اقدام نمائید بهتر می‌باشد چرا که تا راجع به امور فوق اظهار نظر نگردد دادگاه نمی‌تواند مبادرت به صدور حکم طلاق نماید...