چطور میتونم حضانت فرزند دخترم رو بین سن ۷ سال تا ۹ سال از آن خودم نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۹ #37926296

در شرف طلاق هستم و بدلیل اخذ مهریه و حق و حقوقم پدر بچه میگه که ۷ سالگی دخترمو ازم میبره..آیا میشه در ۷ سالگی بچه رو تحویل ندم و کار به شکایت و رای قاضی بکشه.. دخترم وحشت داره بره پیش پدرش و از من جدا بشه..نظر بچه برای قاضی تاثیری داره

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
فرزند تا ۷ سالگی با مادر و با اتمام سن ۹ ساگی قمری میتواند خود نسبت به تعیین زندگی با هر یک از والدین اقدام نماید ولی در صورتی که فرزند رازی به زندگی با یکی از طرفین نباشد دادگاه نمیتواند بچه را وادار نماید و شما میتوانید این موضوع را در دادگاه مطرح نمایید !

اگر پدر مشکل نداشته باشد فعلا حضانت دختر با پدر است وشما حق ملاقات دارید

با سلام
با اتمام ۷ سالگی فرزند در حضانت پدر خواهد بود و دختر بعد از اتمام ۹ سال تمام میتواند خود تعیین نماید با چه کسی زندگی نماید
اکنون نیز اگر طفل از پدر وحشت داشته باشد و قصد زندگی با پدر را نداشته باشد دادگاه به زور نمیتواند ایشان را وادار نماید زیرا در قانون اولویت صلاح طفل است نه صلاح والدین .