پس از اینکه به علت شکایت مهریه جلوی حقوق مرد بسته شد، چگونه باید آن را باز کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۰۳۷ #37916787

با توجه به اینکه شکایت مهریه از جانب مرد بوده و اموالی نداشته جلوی حقوقش را بسته اند و تمامی کارت های بانکی وی مسدود شده اند، با مراجعه به قوه قضاییه گفته اند به بانکی که کارت صادر شده مراجعه کند، برای باز کردن حقوق ولی بانک گفته است که دست آن ها نیست که باز کنند، با توجه به این موارد مشخص شده است که سر می دوانند تا حقوق این ماه نیز داخل حساب برود، گویا کلیه حقوق داخل حساب را برمیدارند و حساب را باز می کنند، البته طبق گفته کارمندان قوه قضاییه.
سوالم اینجاست بلاخره باید به کجا برای باز کردن حقوق مراجعه کرد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مرد نمی تواند برای مطالبه مهریه از خودش اقدام کند تا زمانی که مهریه را نپردازید حسابتان مسدود میماند

کل حقوق مرد قابل توقیف نیست مگر ۱/۳ یا ۱/۴ حسب مورد

فقط یک سوم و یا یک چهارم حقوق قابل توقیف است. در خواست رفع توقیف بدهید

اجرای احکام باید فقط یک سوم و یا یک چهارم حقوق را برداشت نماید و نمی تواند کل حقوق را توقیف و برداشت نماید

دادگاهی که دادخواست داد ه اید درخواست رفع تامین کنید

سلام مرد که نمی تواند نسبت به مهریه مطالبه نماید . اما اگر زوجه مهریه را مطالبه کرده حقوق مرد فقط تا یک چهارم توقیف می شود نه بیشتر .

از طریق اجرای احکام همان شعبه تقاضای شود تا با مکاتبه با بانک مربوطه تا قانونا فقط ۱/۴ یا ۱/۳ بیشتر کسر نکنند