میخواهم چک سفید امضای طلبکار را به اجرا بگذارم،اما او تهدید شکایت خیانت در امانت مینماید،چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۲۳ #37874587

سلام و تشکر از زحمات کارشناسان
بنده یک سال پیش چک سفید امضایی بابت قرضی که طی چند مرحله به کسی داده بودم و چند تا از بدهی هاش رو با طلبکاراش صاف کرده بودم به من داد. اما یک ساله که هر هفته میگه هفته بعد پرداخت می کنم و بالاخره به این نتیجه رسیدم که نمی خواد پرداخت کنه. حالا من قصد دارم این چک رو خودم پر کنم و برگشت بزنم. طرف هم میگه اگه این کارو بکنی شکایت خیانت در امانت می کنم. لطفا با در نظر گرفتن تمامی این شرایط منو راهنمایی کنید که باید چکار کنم؟؟؟

مشاوره حقوقی چک
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادن چک به صورت سفید امضا به این معنا است که به شما وکالت در پر کردن آن داده شده و وکیل باید همه وقت رعایت مصلحت موکل را انجام دهد شما اگر تنها به میزان مبالغی که به ایشان قرض داده اید و بتوانید ادعای خود را ثابت کنید مبلغ چک را بنویسید هیچ جرمی مرتکب نشده اید و الا خیانت د رامانت صادق است
موفق باشید

شکایت صاحب چک ازشما به عنوان خیانت درامانت منتفی است .‌شما می توانید به عنوان دارنده چک نسبت به وصول آن اقدام کنید

به مبلغ واقعی طلب چک را نوشته و مطالبه کنید. اگر مازاد بر طلب واقعی نوشته شود جرم سواستفاده از سفید امضا را موجب می شود.

با سلام پر کردن چک سفید امضا ،کاری غیر قانونی نیست و تنها تفاوتش به نسبت سایر چک ها این است که جنبه ی کیفری خود را از دست می دهد

باسلام
چک مذکور باتوجه به توضیحات داده شده عنوان امانت پیدا نمیکند ولی شما دراین خصوص میتوانید نسبت به طلبی که از وی دارید مبلغ بنویسید وآنرا مطالبه کنید

سلام . در صورتی که به میزان طلب خود در چک مبلغ بنویسید و ان را مطالبه کنید جرمی مرتکب نشده اید .