میتونم تهدید و فحش های اون رو به دادگاه ارائه بدم از خودم دفاع کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۳ #37800353

با سلام بنده دوساله با یه خانوم ازدواج کردم و یه دختر یک ساله داریم طی این دو سال فقط قهر کردن و من نیز هر بار به دنبالش رفتم و با خواهش تمنا وبا مخالفتهای شدید پدرش که اعتیاد به مواد رو داره رو اوردم والان نیز خانوم بنده قهر کردن و پدرشان اینبار نیز نمیزارن بیاد خونم و من را چندین بار فحش تهدید کرده من یه سال پیش که خانومم باجاناق بنده رو فرستاد خونم و ایشون لپتاب و ۵ میلیون پول منو برداشت و من با ثبت فیلم دوربین مغازه روبروی خونم تونستم بفهمم کار باجاناقمه علیه ایشون شکایت کردم که در دادگاه خانومم اومد گفت من فرستادم که قاضی رای رو به نفع اونا داد و من اعتراضی نکردم و بابت اون کارش پیامک تهدید فحش برای خانومم از حرصم فرستادم و خانومم با پدرش علیه من پارسال بابت تهدید نفقه فحش شکایت کردن که بعد مدتی که تونستم اون موقع خانومم رو بیارم پرونده رو رضایت دادن ولی پرونده باز موند الان دوباره جریان انداختن و الان خانوم بنده با یه سیم کارت دیگش بهم فحش تهدید به من فرستاده حتی تو تلگرام بهم تهمت بی عابرویی با خالم زده بهم فرستاده و تو اینیستاگرام باز بهم زیر عکسم نوشته کلاهبرداری دزدی زده بنده از خانومم اونموقع شش میلیون پول گرفتم که علیهم بعدا شکایت کردن برام حکم جلب گرفتن و من نیز برای طلا و گوشی شکایت کردم که در دادگاه از طلاهام گذشتم ولی قرار شد گوشیم و بدن که هنوز ندادن بنده یه ماشین دارم که فردای جلب اون و به اسم مادرم زدم پلاک و سند و خواستم بدونم ایشون میتونن بابت پول یا مهریه ماشینم رو که به اسم مادرمه توقیف کنن و بابت تهدید که من فرستادم والان ایشون به من فرستادن تو دادگاه میتونم تهدید فحشهای اون و به دادگاه بدم از خودم دفاع کنم یا علیه ایشون شکایت کنم و در ضمن پدرشون که الان مخالف اومدنش هستن نمیزارن بیان به زندگی علیه اون هم میتونم شکایتی مطرح کنم چون پدرشون اعتیاد داره بهمون خاطر مشکل اعصاب روان داره.ممنون میشم ازتون که منو در این چند سوالی که مطرح کردم راهنمایی کنید .باتشکر از برنامه خوبتون و وکلای عزیز

مشاوره حقوقی تهدید
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانیدعلیه پدرخانم شما دادخواست کیفری تقدیم نمائید.

تنها راهکار شما ثبت شکایت کیفری است