عدم تمکین عام و خاص را چگونه اثبات کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۸۶۶ #37764872

با عرض سلام
اگر خانمم تمکین عام و خاص نداشته باشه و منم طبق قانون بهش نفقه ندم و شکایت نفقه بده تکلیف چی میشه؟
چطور اثبات کنم تمکین نداشته که نفقه ندادم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اظهارنامه الزام به تمکینرخاص و عام دهید ‌ . و در صورت عدم تمکین دادخواست دهید‌ در صورت صدور رای الزام به تمکین شما می توانید تا زمان تمکین از پرداخت نفقه خودداری کنید. در غیر اینصورت ملزم به پرداخت نفقه هستید‌. عدم پرداخت ممکن است موجب شکایت کیفری همسرتان شود.

سکونت مشترک ندارید: با ارسال اظهارنامه و دادخواست الزام به تمکین باید حکم ناشزه بودن ایشان را بگیرید

سکونت مشترک دارید: اماره و قرینه بر تمکین خاص و عام به نفع همسرتان است وشما باید عدم این مطلب را اثبات کنید که در خصوص ایام گذشته بشدت سخت و برای آینده راه ممکن است . آزمایشات پزشکی قانونی ای وجود دارد که می تواند تا حدودی آخرین رابطه نزدیکی را ثابت کند

شما باید دادخواست الزام به تمکین بدهید که اثبات عدم تمکین زمانی که زوجه در منزل مشترک حضور نداشته باشد با تحقیق محلی وشهود اما تمکین خاص اثباتش سخت است لذا مقام قضایی با دادن دادخواست تمکین توسط زوج اصل را بر عدم تمکین محسوب میکند و عدم تمکین اثبات میشود

با طرح دعوای الزام به تمکین و استناد به اظهارنامه ای که قبل از دادخواست ارسال شده. شهادت شهود. تحقیقات محلی

وقتی زوجه زیریک سقف باشد اثباتش خیلی سخت

عدم تمکین با طرح دعوای الزام به تمکین قابل اثبات است

سلام

عدم تمکین عام با ارسال اظهارنامه یا استشهادیه یا تحقیقات محلی
عدم تمکین خاص با احراز عدم زندگی مشترک با شما به هر نحوی برای دادگاه ممکن گردد.