آیا با انتقال مالکیت خانه به مادرم به خانه مالیات بر ارث تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۱۶ #37737481

پدرما ما تازه فوت شده برای ما خانه ای گذاشته که در اون ساکن هستیم ایا با انتقال تمام مالکیت خانه به مادرم به خانه مالیات بر ارث تعلق میگیرد
خانه جزء اساب اهل بیت نیست

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله مالیات بر ارث می بایست پرداخت شود.

باید مالیات بر ارث و نقل و انتقال پرداخت شود

در هر صورت باید مالیات بر ارث پرداخت کنید

با درود بله جهت نقل و انتقالات مالیات می‌بایست پرداخت گردد

بله؛ مالیات بر انتقال ارادی نظیر صلح یا فروش با مالیات بر انتقال خودکار مثل ارث فرق دارد و قبل از تقسیم ارث اعمال می شود و از آنجا که حیازت مباحات هم با تصویب قانون اساسی، منصرف از املاک شده با اعراض شما و وضع ید مادر هم هدفتان محقق نمی شود و دولت بر روی اموال بلامالک دست می گذارد و سهم شما را تملک می کند!!

درود بر شما
جهت هرگونه نقل و انتقال قانونی ترکه، باید مالیات بر ارث پرداخت شود .

سلام.بله
انتقال ازورثه به هرنحو مستلزم پرداخت مالیات بر ارث خواهد بود...