مالی که قبلا توسط زوج به نام زوجه شده میشود به عنوان مهریه درنظر گرفت؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۵۴۳ #37490386

با سلام
حدود دو سال پیش با همسرم اختلاف داشتیم و من برای اینکه حسن نیتم به او را ثابت کنم و او را راضی کنم که به منزل برگردد سند خودروی سمند خود را به نام او زدم و خودش چند ماه بعد آن را فروخت. متاسفانه من اشتباه کردم و این خودرو را در قبال بخشی از مهریه‌ی همسرم به نامش نکردم بلکه همینجوری به نامش زدم. حال دوباره چند ماه است که زندگی را ترک کرده و این بار هم ملک مسکونی‌ام و هم خودروی جدیدم را توقیف کرده و میخواهد مهریه‌اش را که ۳۰۰ سکه است بگیرد.
آیا راهی وجود دارد که دادگاه آن خودرو را به عنوان بخشی از مهریه بپذیرد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خیر خودرو فروخته شده مهریه محسوب نمی شود.

با درود بعنوان مهریه نمی‌توان استناد کرد

بادرودوسلام باعنوان مهریه نمی توانید مطرح نمایید.

خیر بابت مهریه نمی توانید به این موضوع استناد بفرمایید.

بله . مهریه یک بدهی است . هر مالی که بدهکار به طلبکار بدهد ، می تواند به عنوان بخشی از بدهی او قرار بگیرد و با وجود بدهی شما نسبت به مهریه زوجه نمی تواند ادهای هبه نماید و در همه دادگاه ها این ادعای شما پذیرفته است . .

با سلام
شما باید برای اثبات ادعای خود دلایل قانونی به دادگاه ارائه دهید .

متاسفانه نمی توانید به عنوان مهریه مطرح کنید