چطوری ثابت کنم که این چک ۲۰۰ هزار تومن بوده و از مبلغ چک سو استفاده شده؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۰۲ #37451692

سلام.
اینجانب چکی به مبلغ ۲۰۰ هزار تومن کشیده بودم. ولی بعد از چندین ماه شخصی به من تماس گرفته و گفته چرا به حساب پول نیست و چک من رو دو میلیون کرده بودش و سو استفاده کرده از مبلغ. برای همین خاطر چک من برگشت خورده. چک دست به دست شده و شخصی که سو استفاده کرده رو نمیشناسم. الان باید چطوری ثابت کنم که این چک ۲۰۰ هزار تومن بوده و از مبلغ چک سو استفاده شده لطفا راهنمایی کنید. چک من برگشت خورده بخاطر این کار. باتشکر

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما میتوانید به جعل بودن ( دست بردن در ارقام چک ) اقدام کیفری نمایید تا امر به نظر کارشناسی ارجاع گردد .

وقت بخیر ، میتوانید شکایت جعل رو مطرح نمایید.