فریبش داده یه واحد از آپارتمان ها رو ازش گرفته زده به نامش، چه اقدامی نماییم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۵۵ #37380403

سلام عزیزم یه سوالی ازتون داشتم نمیدونم می تونید کمک کنید یا نه .
پدر شوهر خدا بیارمز من سه سال پیش فوت کرده تمام اموالشو زد به نام زنش چند روز پیش متوجه شدیم یکی از برادر شوهرام فریبش داده یه واحد از آپارتمان ها رو ازش گرفته زده به نامش البته اینم بگم هرکدوم از بچه هاش اعتراض میکنن میگن اون ارث ما هم بوده چرا زدی به نامش مادر شوهرم خیلی محکم میگه کار خوبی کردم به کسی ربطی نداره نمی دونیم چه جوری با چه زبونی مادر شوهرمو فریب داد می خواستم بدونم از راه قانونی میشه کاری کرد یا نه ۷ تا بچه داره پدر شوهرم ۵ تا بسر ۲ تا دختر که هیچ کدوم راضی نیستن از این کار که مادر شوهرم میگه هرکی ناراضیه حق نداره بیاد اینجا

مشاوره حقوقی ارث
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه کاری نمی توانید بکنید

درود خیر اقدامی نمیتوانید انجام دهید

با سلام
خیر اقدامی نمیتوانید انجام دهید . نظر به اینکه هر شخصی در زمان حیات در صورت نداشتن منع قانونی اختیار انتقال اموال خود را به هر شخصی دارد!

با سلام
به دلیل اینکه ملک مذکور بنام مادر شوهرتان هست و هر شخصی مالک و صاحب اختیار اموال خویش میباشد لذا هر گونه تصرفی یا انتقال و فروش و بذل و بخشش اموال خویش را دارد و کسی نمیتواند مانع این امر گردد

با سلام
متاسفانه نمیتوانید اقدامی کنید
زیرا فرد زنده و در قید حیات حق دارد اموالش را در صورت صلاحدید به هر کسی منتقل کند .

با سلام..
مادر شوهرتون بعنوان مالک بلامنازع، حق هر گونه دخل و تصرف و فروش اموال خود را دارد و اگر انتقال ملک بصورت قانونی صورت گرفته باشد معامله کاملا صحیح می باشد.. ولی اگر احساس می کنید مادر شوهرتون فریب خورده، مشارالیه می تواند حسب مورد، دادخواستی در این خصوص در مرجع قضایی مطرح نماید..
موفق باشید..

خیر نمیتوانید اقدامی کنید چرا که تا زمانی که شخص در قید حیات است حق دارد اموال خود را به هرشکلی که تمایل دارد منتقل کند بفروشد و.....