آیا من میتونم این وصیت نامه ببرم دادگاه نشان بدم تا این پرونده مختومه بشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۴۰ #37324769

با سلام
بنده یک وصیتنامه از شریکم داشتم (شریک بنده ۷۷سال سن داشته و۱سال نیم هست فوت کرده) و که کارخونه که به نامش هست بعداز فوت به بنده برسه و و هیچگونه حق فروش اون کارخانه رو نداشته باشم وفقط ان را اداره کنم تا کارگرها بیکارنشن وسودی که از فروش محصولات کارخانه بدست میاد به خانواده اش بدهم (۵نفر شاهد از هردو طرفین امضا و اثرانگشت زدن
خوده شریکم و بنده هم امضا و اثرانگشت زدم) الان هم خانواده شریکم ازمن شکایت کردن آیا من میتونم این وصیت نامه ببرم دادگاه نشان بدم تا این پرونده مختومه بشه؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر متن در قالب وصیتنامه باشد تا ثلث ترکه نافذ است و مازاد ثلث نیاز ب تنفیذ ورثه دارد

با سلام،وصیت تا یک سوم ماترک‌ نافذ است بیش از آن نیاز به اذن وراث دارد و بعد هم میبایست از طریق دادگاه دادخواست تنفیذ وصیتنامه داده شود.

باسلام
در صورتیکه وصیت مذکور در مورد ثلث اموال ایشان باشد نافذ و صحیح است

سلام وصیت تا ثلث اموال نافذ میباشد مازاد برآن در صورت عدم رضایت وراث باطل است .دادخواست تنفیذ وصیت نامه مطرح نمایید

بادرودوسلام برای تنفیذ وصیت نامه ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست تقدیم و تنظیم نمایید.

سلام جهت تنفیذ وصیت نامه دادخوست مطرح نمایید

با درود. اولا باید وصیت نامه در دادگاه تنفیذ شود. ضمنا وصیت بر مازاد ثلث اموال متوفی بدون اذن و اجازه و تنفیذ کلیه وراث نافذ نیست.
به هرحال ارایه وصیت نامه به شعبه مربوطه ضرری ندارد