بعد از چهار روز یه تشخیص رنگ معتبر گفته که ماشین رنگ داره و پوسیدگی شدید که فروشنده بمن نگفته بود و با بنگاه آشنا بودن چیکار میتونم بکنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۲۰ #36965528

سلام۴روز پیش ماشین خریداری کردم طبق نظر تشخیص رنگی که خودشون گفتن ماشین بی رنگه داخل مبایعه نامه نوشته شده خودرو طبق برگه تشخیص رنگ به رویت خریدار رسید و از هر نظر تایید شد اما امروز بعد از چهار روز یه تشخیص رنگ معتبر گفته که ماشین رنگ داره و پوسیدگی شدید که فروشنده بمن نگفته بود و با بنگاه آشنا بودن الان چیکار میتونم بکنم؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
درصورت اختلاف فاحش قیمت ، ابتدا دادخواست تامین دلیل و سپس فسخ معامله را مطرح نمایید .

با سلام و احترام ؛؛؛ با اخذ تامین دلیل دادخواست فسخ معامله را پیگیری نمایید.

باسلام می توانید به دلیل عیب خودرو از خیار استفاده کرده و معامله را فسخ نماید

باسلام اگر عرفا عیب بزرگی محسوب می شود و تفاوت قیمت زیادی دارد باید فورا به موجب اظهارنامه اعلام فسخ کنید و سپس دادخواست تایید و تنفیذ فسخ به دادگاه بدهید

بهتر است بدوا تامین دلیل نمایید و سپس اظهارنامه ارسال کنید برای فسخ خودرو به دلیل خیار عیب اگر موثر واقع نشد طرح دعوا در دادگاه نمایید.

با استناد به نظریه اخذ شده باید اظهارنامه ای برای فروشنده ارسال کرده و مراتب فسخ قرارداد را به وی اعلام نمائید . سپس باید دادخواست تائید فسخ را از طریق دفاتر خدمات قضائی مطرح کنید .

با سلام با توجه به اظهارات شما ابتدا تامین دلیل نمایید سپس دادخواست فسخ را ثبت نمایید