حکم تخلیه مستاجر چه روندی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۰۴ #36867411

با سلام حدود سه ماه و نیم از قرارداد مستاجر مانده و ۴ ماه اجاره نداده ما درخواست اجور معوق و فسخ قرارداد کردیم و به مستاجر ابلاغ شده میشه بگید الان روندش به چه شکل؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت داشتن اجور معوقه مشمول مصوبه ستاد کرونا نشده و موجر میتواند درخواست تخلیه نماید .

اگر شرط خاصی در قرارداد قید ننموده باشید به صرف تاخیر در پرداخت اجاره امکان فسخ قرارداد را ندارید و صرفا میتوانید مطالبه اجور معوق را داشته باشید
پیشنهاد میشود با توجه به طولانی بودن پروسه دادگاه تا پایان قرارداد صبر نمایید و با منقضی شدن قرارداد اجاره در صورتی که دو نفر شاهد ذیل آنرا امضا نموده اند از طریق شورا اقدام به دریافت دستور تخلیه کنید که نهایتا ظرف یک هفته انجام میشود و متعاقب آن تنظیم دادخواست علیه مستاجر با موضوع مطالبه اجور معوق و دیگر هزینه ها .....

اگر در قرارداد حق فسخ در صورت نپرداختن مبلغ اجاره تصریح شده باشد، موجر میتواند با اثبات نپرداختن اجاره درخواست فسخ کند، در غیر این صورت ابتدا باید دادخواست الزام به پرداخت اجاره را مطرح کند و در صورتی که باز هم اجاره پرداخت نشود،حق فسخ معامله را دارد.

با سلام اولین چیزی که مد نظر قرار میگیره همون قرارداد اجاره هسش که معمولا اگه مستاجر مثلا سه ماه پرداخت نکنه مستاجر حق فسخ پیدا میکنه واگر ملک تجاری باشه ودررابطه با سرقفلی اختلافی حادث بشه به دادگاه باید رجوع کرد