از کجا بدانیم که اون مغازه و زمین به نام پدر و از اموال پدر ما بوده؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۲۳ #36747440

پدر من فوت شده و یکی از برادرانم در مورد مغازه و زمینی صحبت کرد که ما خبر نداشتیم و الان انکار میکند و الان فکر میکنیم به نام خودش کرده الان از کجا بدانیم که اون مغازه و زمین به نام پدر و از اموال پدر ما بوده و با اینکه الان شاید به نام برادرم شده در ثبت اسناد

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه دارای سابقه ثبتی باشد اداره ثبت احوال قادر به پاسخگویی است.

ازاداره ثبت اسناد می توانید این امر را پیگیری, کنید

سلام عزیز

شما باید درخواست تحریر ترکه رو به شورای حل اختلاف بدید و از تمامی مراکز راهور استعلام اموال متوفی را بگیرید. هرچه بنام پدر مرحوم شما باشد معلوم میشود. درصورتی که در زمان حیات پدر شما مالی بنام کسی شده باشد فقط در صورتی میتوانید آن را برگردانید که نحوه تغییر مالکیت غیر قانونی بوده یا بر مبنای فریب باشد. در صورتی که میخواهید سابقه ملکی را بدانید باید پلاک ثبتی آن را داشته باشید یا بهر طریق بدست آورید. مثلا با دانستن پلاک ثبتی ملک همجوار

با سلام
با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی درخواست صدور نامه به اداره ثبت اسناد و املاک مبنی بر استعلام سوابق مالکیتی پدر را وبت نمایید

با سلام
اگر آدرس دقیق از محل نداشته باشید امکان استعلام وجود ندارد

سلام
چنانچه شما پلاک ثبتی مغازه را داشته باشید می توانید با مراجعه به اداره ثبت اسناد و املاک مربوطه پرسش نمایید که آیا سابقه ثبت و نقل و انتقال به نام پدر شما داشته است یا خیر و چنانچه پلاک ثبتی آن را ندارید می توانید از روی سند مجاورین پلاک ثبتی آن را به دست آورید.