آیا با حضور نداشتن زوجه در دادگاه تمکین، حکم غیابی صادر خواهد شد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۷۰۵ #36718821

با سلام
زوج هستم، اگه زوجه در دادگاه الزام به تمکین حاضر نشه، آیا حکم غیابی صادر میشه یا دادگاه موکول میکنه به جلسه بعدی؟
و آیا میتونه فقط وکیلشو بفرسته و خودش نیاد؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر دلایل شما برای الزام به تمکین کافی باشد دادگاه رای را بدون حضور زوجه غیابی صادر میکند. عدم حضور زوجه باعث تجدید جلسه نمی شود.
زوجه می تواند شخصا در جلسه حاضر شود یا وکیل معرفی کند.

با سلام و احترام
د صورت عدم حضور زوجه حکم غیابی صادر خواهدشد و زوجه میتواند از حکم غیابی واخواهی نماید و میتواند وکیل خود را در دادگاه به جای خود حاضر نماید

اگر زوجه حضور پیدا نکند حکم غیابی صادر میشود ولی وکیل ایشان میتواند در دادگاه حاضر شود

با سلام
در صورتی که ادله شما برای اثبات عدم تمکین همسرتان کافی باشد رای به نفع شما صادر خواهد شد و به دلیل عدم حضور زوجه جلسه تجدید نخواهد شد در ادامه باید عرض شود بله وکیل دادگستری می تواند به وکالت از همسرتان در دادگاه حاضر شود

اگر زوجه نیاد ، حکم غیابی صادر می شود .‌
زوجه می تواند وکیل بگیرد و خودش نیاید