اگر زمین را به صورت دستی به همسر انتقال دهیم، معتبر هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۷۵ #36422914

اگه روی یه برگه دفتر یادداشت یه زمبنی رو واگذار کنیم به همسر با امضا قابل قبوله

مشاوره حقوقی قراردادهای واگذاری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله طبق ماده ۱۰ قانون مدنی هر قراردادی بین طرفین درصورتی که مخالف نظم صریح قانون نباشد نافذ و قابل استناد میباشد

باسلام انتقال انجام شده از سوی شما انتقال عادی می باشد و دادرای اعتبار است و البته می بایست نسبت به تنظیم سند رسمی در صورت تقاضای همسرتان اقدام نماییدو میبایست به ماده ۲۲ قانون ثبت توجه شود ماده ۲۲:
«همین که ملکی مطابق قانون در دفتر املاک به ثبت رسید، دولت فقط کسی را که ملک به اسم او ثبت شده و یا کسی را که ملک مزبور به او منتقل گردیده و این انتقال نیز در دفتر املاک به ثبت رسیده یا این که ملک مزبور از مالک رسمی ارثا به او رسیده یا اینکه ملک مزبور از مالک رسمی ارثا به او رسیده باشد، مالک خواهد شناخت. در مورد ارث هم ملک وقتی در دفتر املاک به اسم وراث ثبت می‏شود که وارث و انحصار آنها محرز و در سهم الارث بین آنها توافق بوده و یا در صورت اختلاف حکم نهایی در آن باب صادر شده است»

انتقال می تواند بطور عادی و رسمی صورت پذیرد و اصل بر صحت معاملات است و انتقال شما مصدق انتقال عادی و دارای اعتبار است البته به قانون ثبت باید توجه شود که از نظر قانون ثبت کسی مالک است که سند مالکیت به نام آن شخص ثبت گردیده است

سلام
از نظر نقل و انتقال امکان پذیر است اما در پروسه رسیدگی و اثبات ماجرا قطعا استناد به ان و اثبات امر دچار مشکل خواهد بود

به استناد ماده۱۰قانون مدنی قراردادهای خصوصی بین افراد معتبر هستش اگه برگه امضا و اثرانگشت داشته باشه صحیح و معتبره

هر سندی دارای امضاء قابل استناد هست واز این بابت مشکلی نیست بله میتواند