چگونه زمین خود را از پدرم پس بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۷ #36175305

بنده ده سال پیش زمین خریدم ولی ان زمان به گفته بزرگان در محل که شاهدان عینی می باشند زدم به اسم بابام الان نمی ده چکار کنم
لطفا راهنمانی کنید

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ابتدا استشهادیه تنظیم نمایید و سپس طی اظهارنامه از پدرتان درخواست حقتان را مطالبه کنید در صورت عدم دریافت پاسخ میتوانید مبادرت به دریافت وجه زمین بنمایید

چنانچه سند ملک به نام پدرتان است ایشان مالک محسوب شده و نمی توانید نسبت به ملک ادعایی نمایید ولیکن در صورت وجود شاهد در صورتی که وجهی دریافت نکرده باشید می توانید با استناد به شهادت شهود برای مطالبه وجه اقدام نمایید.

با احترام مخاطب گرامی. برای این موضوع از بزرگانی که شاهد این موضوع بوده اند استشهادی تنظیم و آنها را گواه بگیرید و به استناد آن بدوا با یک اظهارنامه رسمی حقتان را مطالبه کنید و اگر پاسخی دریافت نشد مبادرت به مطالبه وجه زمین یاد شده بنمایید،
( البته کلام بکار رفته راجع به پدر در سوال ولو اجحاف در حق شما کرده باشد اصلاح بکنید بهتر است)