آیا نامزدم بازم میتونه واسه همین خونه درخواست توقیف بدهد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۳ #36103392

خانه ام که توسط نامزدم از طریق اجرای احکام توقیف شده بود، با دستور قاضی رفع توقیف شد و جزو مستثنیات دین قرار گرفت، آیا نامزدم بازم میتونه واسه همین خونه درخواست توقیف بده یا باید برای درخواست توقیف اموال، مال دیگه ای از من رو معرفی بکنه؟
با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بدلیل اینکه این خانه جز مستثنیات دین اعلام شده قابل توقیف نیست وبایدمال دیگری معرفی کنند

خیر قابل توقیف نمی باشد می تواند توقیف اموال دیگر را بخواهد.

سلام باید ملک دیگری را معرفی نمایند و خانه مزبور قابل توقیف نیست

باید مال دیگری معرفی نمایند

در صورتی که مدارک و ادله ارائه دهد و اثبات کند از بضاعت مالی برخوردار هستید میتواند اقدام به توقیف نماید

خیر نسبت به ان خانه نمی تواند ولی نسبت به سایر اموال شما می تواند تقاضای توقیف نماید