با توجه به پایان مهلت اجراییه آیا میتوان دادخواست اعسار جهت جلوگیری از جلب داد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۱۴ #35729787

با سلام. شخصی چک حامل را که بعنوان ضمانت نزدش بوده برگه زده و اجراییه گرفته است. حال با توجه به اینکه ما هم از ایشان شکایت ضمانتی بودن چک در دادگاه حقوقی مطرح کرده ایمداد خواست اعسار منافاتی با اصل اینکه چک امانی بوده و ما بدهی به این شخص نداریم ندارد؟ و قاضی با توجه به دادخواست اعسار نمیگوید شما قبول کردید که به اسن شخص بدهی دارید؟

مشاوره حقوقی چک
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
می توان دادخواست اعسار داد .

سلام دادخواست اعسار دهید.

با احترام می توانید درخواست توقف اجرا دهید

باسلام میتوان دادخواست اعسار مطرح کرد.

با درود امکان توقف وجود دارد

با سلام
میتوانید دادخواست توقف اجرا دهید.

درود
با شرایطی امکان توقف اجرا وجود دارد.