اگه مهلت تخلیه منزل شد و ایشون جهازم را هم با خود ببرد دقیقا باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۱ #35489810

سلام
من با وجود مدارک کامل دال بر مالکیت جهیزیه متاسفانه یه قاضی خیلی بد گیرمون اومده و داره برای صدور حکم اذیت میکنه و بعد سه ماه انتظار دوباره رای صادر کرده و نوبت رسیدگی رو برای دوماه دیگه به تعویق انداخته من فاکتور و پرینت و شاهد دارم اما قبول نکرد گفت جلسه بعدی که امروز پیامکش اومد برای دوماه دیگس منزل من اول اسفند ماه باید تخلیه بشه شوهرمم ادم نرمالی نیست با توجه به این طلاهامو دزدید و لب تاپمم همینطور جهیزیه ی من که در ان خانه هستن حدود پنجاه میلیون قیمت دارن و امکان ورود ضرر به انها زیاده قاضی هم حاضر نیست تامین خواسته قبول کنه شوهرمم برای دادگاه ها نمیاد پس لابد دوماه دیگه حکم غیابی صادر بشه ایشون حق تجدید نظر و واخواهی خواهد داشت که صد در صد برای معطل گذاشتن من از این قضیه سواستفاده خواهد کرد و من باید هرچه زودتر جهیزیه رو بگیرم چون شوهرم به اسمم وام گرفته و من باید جهازم رو بفروشم تا بتونم پول وام رو بدم خب چهل روز هم بعد صدور حکم ایشون وقت تجدید نظر و واخواهی داره و اگه مهلت تخلیه منزل شد و ایشون جهازم را هم با خود ببرد دقیقا باید چیکار کنم؟باز هم باید با اطاله ی دادرسی مواجه بشم؟تو رو خدا یه راهی جلوی پام بذارید گفته بودید فشارمو با مهریه بیارم که اوردم اما جدیدا قانون مهریه برای مردا خیلی شل گرفته شده و فشاری رو بهشون نمیاره اگه بلایی سر جهازم بیاد چه کسی مسئوله؟ایا قاضی جوابگوه با اینکه شرایطمو بهش گفتم از عمد داره وقت رسیدگی رو طولانی میکنه که مثلا صلح و سازش ایجاد بشه در حالی که صلح و سازشی در کار نیست و ما وارد فاز جنگ شدیم و ایشون برای اضرار به من از هیچ تلاشی فروگذاری نمیکنه،لطفا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اینکه گفتید قاضی تامین خواسته رو بابت جهیزیه قبول نمیکنه در صورتی که شما خسارت احتمالی به حساب صندوق دادگستری واریز نمایید وقاضی تامین خواسته را صادر نکند تخلف انتظامی است و نمیتواند بدون دلیل قانونی از قبول تامین خواسته امتناع کند لذا ابتدا باید پرونده و مدارک شما بررسی گردد تا چنانچه مانعی وجود نداشت میتوانید تخلف قاضی را گزارش نمایید باری به هرجهت علاوه بر موارد فوق میتوانید به رئیس دادگستری مراجعه و عدم قبول تامین خواسته را مطرح نمایید تا رسیدگی شود لازم به ذکراست طبق قانون شما میتوانید قبل از دادخواست استرداد جهیزیه ابتدا تامین خواسته را مطرح نمایید و پس از توقیف جهیزیه اقدام به ثبت دادخواست اصلی نمایید در نتیجه عدم قبول تامین خواسته برخلاف قانون بوده و قابل پیگیری می باشد