چیکار کنم من نمیتونم پیش قسط و اقساط رو بدم بازم اعسار بدم از اول یا اینکه تعدیل بدم هم پیش قسط و اقساط رو کم کنند؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۵۱۲ #35364380

سلام خدمت وکللی مجرب ایران زمین
بنده به علت مشکلات مالی خیلی زیاد تو تنگنا هستم فروردین ماه به موجب چک از شورا حل اختلاف محکوم شدم و حکم اعسار دادم پذیرفتند و تقسیط بندی کردن اما تا کنون نه پیش قسط داده ام و نه اقساط ان را خوشبختانه هنوز حکم جلب منو نگرفته خواهشمدم راهی نشان دهید

مشاوره حقوقی چک
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
قبل از اینکه حکم جلب شمارا بگیرند دادخواست تعدیل اقساط را بدهید

دادخواست تعدیل اقساط ارائه بدهید.

بادرودوسلام دادخواست تعدیل اقساط تقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

سلام و ارادت
بایستی درخواست تعدیل نمایید .

دادخواست تعدیل اقساط به دادگاه تقدیم کنید.

می توانید دادخواست تعدیل اقساط بدهید

حکم اعسار وقتی رد شود می توان دوباره داپخواست اعسار داد ولی وقتی پذیرفته شد طرح دادخواست اعسار دوباره فاقد وجاهت قانونی است برای تقسیط بهتر دادخواست تعدیل اعسار تنظیم کن، امکان بازداشت شما وجود دارد.