اگر نیاز باشد میتوانم بگویم به برادرم بدهکارم و حقوقم را به حساب او واریز میکنند تا بدهی هایم صاف شود؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۴۴ #35357975

حسابی که حقوق بنده واریز میشد رو همسرم به خاطر مهریه مسدود کرده به شرکت نامه زدم به همراه اقرار نامه که فعلا حقوقم به حساب برادرم واریز بشه و شرکت هم به مدت سه ماه این کار را قبول کرد آیا اداره ثبت استاد و املاک که حسابم رو مسدود کرده میتواند حساب برادرم را هم مسدود کند چون حقوقم را آنجا واریز میکنند ؟ آیا دادگاه می تواند ؟ ممنون از راهنمایی های شما بزرگواران

مشاوره حقوقی مهریه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. خیر امکان توقیف حساب برادر نمی باشد..

سلام
در صورت اثبات فرار از دین محسوب می شود .

سلام .پس از اثبات واحراز جرم فرار از دین امکان مسدودی حساب برادر مصداق پیدا می کند

باسلام. خیر امکان توقیف حساب برادر نمی باشد.

باسلام خیر امکان توقیف حساب برادر نمی باشد.

اجرا حکم دستور مسدود کردن حساب را داده اگر شرکت قبول کنه به حساب شخص دیگری امکان داره

برادر شما تا قبل از اثبات انتقال به قصد فرار از دین هیچ نقشی در این دعوا ندارد که بتوانید حسابشان را مسدود کنید