اعتراض به رای حل اختلاف اداره کار چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۴ #35277299

سلام
بنده با قرار داد یک ساله مشغول به کار بودم تا اخر سال ۹۸ در سال ۹۹ ۴ روز طبق درخواست کار فرما سر کار رفتم و ۱۴ فروردین اعلام کردن تعدیل شدم. به اداره کار شکایت کردم حکم به بازگشت دادن ولی اشتباه تو سامانه روابط کار برای شخصی دیگر و برای من بارگزاری کردن و گفتن مجدد اعتراض بزن که زدم کافرما تو این مدت به من گفت حکم اومده بیا قرار داد امضا کن من به شرکت رفتم دیدم حکم نیومده و قرار داد تهیه شده ۳ ماهه و محل کارم و هم ساوه و هم تهران زدن که اذیت کنن منم گفتم حکم نیوده امضا نمیکنم. حالا تو جلسه حل اختلاف اداره کار حکم زدن به علت اینکه کارفرما گفته برگرد و من امضا نکردم قرارداد و حکم برگشت به کار نمیدن.قردادیم که شرکت بازور می خواست امضا کنه رو هم نشونشون دادم.حال من باید دباره کجا اعتراض کنم به حکم؟و یه نکته که بر حسب اشتباه برای اردیبهشت من بیمه رد کردن و خرداد هم فیش حقوقی زدن برام

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر اداره کار به نفع شما رای داده می تونین از طریق دادگستری تقاضای صدور اجراییه کنین. ولی اگر رای به ضرر شما صادر شده می تونین به دیوان عدالت اداری ظرف مدت سه ماه اعتراض کنین.

سلام
هرکونه طرح شکایت از رای اداره کار از طریق تقدیم دادخواست به دیوان عدالت ادارای صورت میگیرد !

سلام
میتوانید نسبت به رای حل اختلاف به دیوان عدالت اداری پرونده را جهت اعتراض ارجاع دهید