آیا ثبت اسناد مستقیم به بانک نامه میده که یک چهارم حقوقم برداشته بشه یا به شرکت نامه میده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۷۹ #35179927

باسلام و خسته نباشید،
حدود بیست روز پیش از دفتر ثبت ازدواج و طلاق برایم یک نامه امده که همسرتان قصد مطالبه کل مهریه را از طریق ثبت اسناد دارن و این نامه جهت اطلاع فرستاده شده، با توجه به اینکه من هیچ خونه و مالی ندارم که توقیف بشه فقط من کارمند هستم و میگن یک جهارم حقوقت توقیف میشه آیا ثبت و اسناد مسقیم به بانک نامه میده که یک چهارم حقوقم برداشته بشه یا به شرکت نامه میده؟ آیا به من ابلاغ میشه که قراره از حسابم یک چهارمش توقیف بشه؟ و سئوال دیگرم این است که آیا هزینه نیم عشر هم از من گرفته میشه؟ به چه صورت؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
یکی از زیر مجموعه های قوه قضائیه اداره ثبت اسناد و املاک می باشد، در این اداره واحدی بنام اداره اجرای اسناد رسمی وجود دارد که اجرای اسناد رسمی ( وصول مطالبات، مهریه چکو...) را انجام می دهد و لازمه اجرای این اقدامات صدور اجرائیه بوده که پس از ده روز قابلیت اجرای کامل را دارد، بمحض ابلاغ این اجرائیه مهریه به شما در صورت اقدام به تعیین تکلیف دیون پرونده قبل از ده روز بدون اخذ نیمعشر اجرایی مختومه در غیر توافق و تعیین تکلیف دیون ، اجرای ثبت با تقاضای ذینفع ، ( همسر شما) برابر ماده ۸۱ هئین نامه اجرای اسناد رسمی و ... در صورت معیل۱/۴و در صورت مجرد۱/۳ از حقوق و مزایای شما مسدود و برداشت خواهد نمود.

- توقیف ربع حقوق هم از طریق بانک امکان پذیر بوده و هم از طریق اداره متبوع .
- در صورت ابلاغ اولیه ، ابلاغ مجددی در این خصوص به شما نخواهد شد .
- پرداخت نیم عشر بر عهده شما می باشد .

سلام به اطلاع امور مالی اداره رسیده می شود و سپس از حقوق شما کسر می شود.بهتر از طریق داوری اقدام کنید.