راهی داره جهت رفع بلوکه حساب؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۶۶ #34810500

سلام به علت مراحل طلاق زوجه رفع توقیف همه حسابهای زوج را کرده شوهر طرف کرونا گرفته و تمام حسابها طرف بلوکه شده راهی داره جهت رفع بلوکه حداقل یک حساب جاری.سپاس

مشاوره حقوقی طلاق
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله نامه رفع توقیف را به بانک ارائه نمایید حل می شود

اگر حساب شما به خواسته همسرتان توقیف شده پس حتما ایشان باید رضایت دهند تا رفع مسدودی صورت گیرد

سلام
متن سوال ایراد دارد
اما امکان رفع توقیف قبل از پرداخت مهریه یا تعیین تکلیف امر پرداخت وجود ندارد

با سلام واحترام سوال بسیار نامفهموم می باشر چنانچه زوجه راضی به رفع توقیف حساب باشد بله می تواند آنها را رفع توقیف نماید در غیر اینصورت چنانچه دین پرداخت نشود نمی توان بدون پرداخت و یا رضایت آن رفع توقیف انجام شود موفق و پیروز باشید

با سلام طرح سوال ایراد دارد ولیکن اگر منظور شما این است توسط زوجه توقیف شده !!تا مهریه پرداخت نشود و یا زوجه رضایت ندهد رفع توقیف نخواهد شد

تا زمانی که طلب زوجه را ندادید و یا زوجه رضایت نداد امکان رفع بلوکه وجود ندارد.

تا زمانی که دین موردنظر پرداخت نشده یا طلبکار رضایت ندهد امکان رفع مسدودی نیست.