مسدود شدن حسابم چه دلیل دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۸۹ #34741034

سلام خسته نباشید تقریبا یکماه پیش بود توی یک سایت کاریابی میخواستم عضو بشم بعد یکی بهم گفت باید از طریق درگاه بانکی مبلغ هزار تومان پرداخت کنید توی کارتم ۵ هزار تومان بیشتر مول نبود هر چی میخواستم پرداخت کنم خطا میزد

تا اینکه یکروز ۸۰۰ تومان اومد توی کارتم بعد ۴۰۰ تومنش رو خرج کردم ۴۰۰ تومن دیگه اش خود به خود برداشت شد خلاصه بعد از گذشت چند روز دیدم حسابم مسدود شده رفتم بانک بهم گفت دادسرای استان گلستان به تهران گفته مسدودش کنن چند تا شماره تماس هم بهم داد بانک تماس گرفتم باهاشون یکی گفت احتمالا برای جلوگیری از سو استفاده مسدودش کردیم خواستم ببینم ایا درسته یموقع مشکلی برای من پیش نیاد ؟؟؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به بانک مراجعه علت مسدودی را مطالبه نماید و چنانچه نامه پلیس فتای هر شهری باشد می بایست به پلیس فتای همان شهر مراجعه نمایید

سلام وقت بخیر
احتمالا دلیل مسدودی حساب ممکن شما اینست کهدر چند وقت اخیر تراکنش های مالی غیر متعارفی داشته باشید که منجربه مسدودی حساب گشته اگر به دستور قضایی باشد و سامانه ثنا داشته باشید برای شما پیامک میاد و باید به دادسرای جرایم رایانه ای مراجعه کنید