آیا تعویض در و تعمیر و بازسازی هم میتونه دلیل بر تصرف باشه؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۰۵ #34602151

سلام
پدرم بعد از فوت مغازه ای داشت که بنده در جهت تعمیر فاضلاب وو در ورودی اقدام کردم .
حالا یکی از وراث برام شکایت تصرف عدوانی کرده

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید بارضایت سایر وراث باشد

اجازه کلیه وراث را اخذ می کردید.

درود با رضایت سایر وراث هر اقدامی متصور است

تعمیر در نمیتواند مانع استفاده سایر وراث باشد چون همه وراث به نسبت سهم خود مالک هستند اما بار کردن عنوان تصرف عدوانی به نظر صحیح نیست لکن وراث میتوانند اقدامات دیگری انجام دهند

بادرودوسلام می بایست تراضی کلیه وراث را اخذوکسب نمایید.

با سلام با توجه به قاعده فقهی احسان می توانید از خود دفاع نمایید .

سلام
تعمیر اگر برای حفظ ترکه باشد، تصرف اداری محسوب شده و از مصادیق تصرف عدوانی محسوب نمی شود، اما تعویض اصولا تصرف عدوانی محسوب شده مگر این که با توجه به وضعیت درب امکان تعمیر نباشد. ملاک نظر قاضی پس از بررسی موردی موضوع است.
برای دفاع در این زمینه مطالعه مواد ۱۷۰ قانون امور حسبی و ۶۰۶ و ۸۳۳ قانون مدنی و استفاده از نظرات وکیل متخصص پیشنهاد می شود.