شرایط پرداخت و تقسیط مهریه چگونه است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۲۹ #34416508

سلام اگه اولین احضاریه دادگاه رو مرد نره ایا مشگلی پیش میاد واینکه زن کل زندگی رو برده درخواست مهریه و نفقه و همه رو داده منم هیچی ندارم هیچی نه بناممه و نه بوده شرایط تقسیت مهریه چجوریه باتشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام پس ازمحکومیت تا یک ماه موعد اعسار داریدتا اقساط شود.

سلام
بهتراست جهت دفاع وجلوگیری ازتضییع حقوقتان درجلسه ی رسیدگی شرکت کنید

درود
پس از محکومیت تا یک ماه فرصت اعسار دارید تا تقسیط شود.

بهتر است در جلسات حضور پیداکنید بخصوص در جلسات نفقه و دلایلی برای پرداخت ارائه دهید در صورت صدور حکم قطعی می توانید دادخواست اعسار دهید. تا پرداخت بدهی تقسیط گردد.

برای دفاع از خود در دادگاه حضور پیدا کنید پس از صدور رای مهریه و نفقه از تاریخ صدور اجراییه ظرف سی روز مهلت دارید دادخواست اعسار مطرح کنید تا در صورت پذیرش پرداخت تقسیط شود

سلام، در خصوص مهرین در صورت عدم حضور در جلسه دادرسی نیز محکوم خواهید شد و همینطور در خصوص نفقه بهتر است شرکت نمایید و مدارکی دال بر عدم تمکین ایشان یا پرداخت نفقه به حساب ایشان در صورت واریز، ارائه دهید.
پس از صدور حکم قطعی می توانید دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به ارائه دهید.

اقدام به تنظیم دادخواست اعسار از محکوم به نمایید. با پذیرش آن مطالبات همسرتون از شما تقسیط میشه