چطور ثابت کنم به جز لیست جهیزیه چیزی از منزل خارج نکرده ام؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۳۸ #34108255

سلام
بنده زوجه هستم و در مراحل جدایی از همسرم
جهیزه ام رو از منزل همسر طبق لیستی تحویل گرفتم با امضا و اثرانگشت خانواده همسر از منزل خارج کردم
حال پس از گذشت ۶ ماه شکایت کرده اند که من یکسری اقلام که فاکتورش رو هم ضمیمه پرونده کرده اند از منزل خارج کرده ام در صورتی که من اصلا همچین اقلامی تحویل نگرفتم و حتی اسمشون موقع خروج توی لیست جهزیه ای که همسرم به من تحویل دادن حتی ذکر نشده حالا در دادگاه خانواده همسرم قسم میخورن و شاهد دروغین جور کردن که دیدن من این اقلام رو خارج کردم
با توجه به اینکه موقع بارگیری لیست رو خودشون امضا کردن و اثرانگشت هم زدن(۴ شاهد بالغ از خانواده همسرم امضا و اثرانگشت زدن) ایا میتونن همچین ادعای دروغی بکنند ؟
چطور ثابت کنم اصلا نمیدونم این فاکتورها برای چیه چون من جز لوازمی که امضا شده چیزی برنداشتم لطفا کمکم کنید

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بار اثبات ادعا بردوش ایشان هست بعنوان مدعی و چنانچه دلیل و مدرکی مستند برای ادعای خود نداشته باشد صرف ادعا ب جایی نمی‌رسد،میتوانید ب شهود خود و مدارک دیگر استناد فرمایید

با سلام چنانچه لیست مورد نظر به امضا زوج و خانواده ایشان رسیده مورد استناد بوده والبته شما نیز می توانید به شهود استناد کنید

با سلام
شما به ادله خود استناد کنید، اما رویت نحوه شکایت و استنادات ایشان از شما که ضمیمه ابلاغیه دادگاه است، نیاز است تا اظهار نظر دقیق شود

سلام. با توجه به صورت جلسه خروج جهیزیه که به امضا و تایید آنها رسیده ، هیچ حقی ندارند و شکایتشان رد میشود.

به شهادت شهود استناد کنید ...

شما به سیاهه یا صورت جلسه اقلام خروجی و امضا شهود استناد کنید و همسرتان باید در دادگاه ادعای خودش را ثابت کند

شما به صورتجلسه اقلام خروجی و شهود استناد کنید و ایشان هم باید بتوانند ادعا خود را اثبات کنند