چه زمانی باید نسبت به خود مهریه درخواست اعسار بزنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۵۰ #34050243

نسبت به هزینه دادرسی مهریه اعسار زدم و شاهد بردم بعدش این ابلاغیه توی سامانه برای من اومده
متن ابلاغیه:
تجدیدنظر خواسته ها: ۱ .اعسار از پرداخت هزینه دادرسی۲ .تامین خواسته
رای دادگاه
درخصوص تجدید نظر خواهی آقای *** ( خوانده بدوی ) بطرفیت خانم *** ( خواهان بدوی ) با وکالت *** نسبت به دادنامه شماره*** مورخه*** صادره از شعبه اول دادگاه حقوقی *** که به موجب آن حکم به
محکومیت خوانده به پرداخت ۳۱۳ سکه بابت مهریه و هزینه دادرسی و حق الوکاله صادر شده
است هیات دادگاه با توجه به محتویات پرونده از جمله مندرجات سند رسمی نکاحیه طرفین و با
ا و وفق مقررات مالحظه مندرجات الیحه تجدید نظر خواهی دادنامه تجدید نظر خواسته صحیح
قانونی صادر شده و ایراد موثری که موجب نقض آن شود مشاهده نگردید لذابه استناد ماده ۳۵۸
قانون آیین دادرسی مدنی ضمن رد تجدید نظر خواهی تایید میگردد رای صادره قطعی است.

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با ابلاغ اجراییه اقدام کنید.

درود
پس از صدور اجراییه تا یک ماه فرصت اعسار دارید.

با سلام ظرف سی روز بعداز ابلاغ اجراییه دادخواست اعسار بدهید

می توانید دادخواست اعسار دهید .

دادخواست اعسار خود را ارائه بدهید.

ظرف سی روز پس از ابلاغ اجراییه دادخواست اعسار خود را ثبت نمایید.

با سلام
بعد از صدور اجرائیه می توانید دادخواست اعسار بدهید