چه جوری باید از پدر و مادرش و خواهرش شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۸ #33810100

با سلام.
خدمت با سعادت شما عرض کنم که مدت ۶ سال هست با همسرم زندگی تقریبا خوبی داشتم ولی از سال ۹۸ به دلیل اینکه ماشینی معامله کردم و کلا هم را طرف برداشت از آن موقع دیگه اوقات تلخی و گیرهای الکی شروع شد و تماس‌های مشکوک داشت و معلوم بود کسی داره یادش می‌دهد تا اینکه حدود ۲ ماه پیش شب که از سر کار آمدم دیدم منزل نیست و تا صبح دل تو دلم نبود بلاخره بعد از ۵ روز متوجه شدم خانه خواهرش هست که آمدم و از منزل خواهرش بردمش و خواهرش را تهدید کردم که اگر دفعه دیگه راهش به خانه بدهی به جرم دخالت در زندگیم شکایت میکنم. حالا دوباره ۱۰ روز است که رفته و گوشی هم نبرده و فقط لباس‌های ضروری را برداشته و به هر کسی تماس میگیرم اضحار بی اطلاعی میکنه حتی پدر و مادرش تا اینکه دیشب متوجه شدم رفته روستا خانه پدرش و به من اطلاع نداده اند حالا از شما عاجزانه تقاضا میکنم که چه جوری باید از پدر و مادرش و خواهرش شکایت کنم تا همسرم را بتوانم از منزل آنها ببرم حتی از همسرم هم حاضرم شکایت کنم چون همش حرف از سند خانه و ماشین میزد که به نامش کنم و مطمئن هستم یادش داده اند چون اصلا در خانه این جور حرفها زده نمیشد لطف کنید بگویید اول کجا باید بروم مامور درب منزل پدرش ببرم تا همسرم رو به خانه خودم ببرم ممنون میشم هر چه سریع تر جوابم رو بدهید از مشهد مزاحمتان می‌شود اول امیدم به خداست بعد راهنمایی شما

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
عنوان مجرمانه فقط در صورت عدم تمکین همسرتان مسجل میشود
اظهارنامه ای تنظیم وارسال نمایید

با سلام
دوست عزیز اگر بخواهبد شکایت کنید این اعمال در غالب هیچ یک از عناوین مجرمانه قرار نمیگیره بنابراین شما نمیتوانید از کسی شکایت کیفری کنید . تنها راه شما ارسال اظهارنامه بریا همسرتان است برای بازگشت به منزل اگر به نتیجه نرسید باید دادخواست عدم تمکین دهید و اگر باز هم به نتیجه ای نرسیدید مجوزی است از طرف دادگاه برای ازدواج مجدد شما ، به عنوان آخرین عمل هم می توانید درخواست طلاق دهید