نتیجه عدم حضور در دادگاه بدلیل حضور در زندان چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۱ #33776260

سلام
بنده ۳ ماه پیش بابت وصول مبلغ چک برگشتی از شخصی شکایت کردم که ایشان ثنا هم دارند
تاریج جلسه ما در حال نزدیک شدن است و ایشان از ۱۵ روز قبل بابت سایر بدهیهایش در زندان به سر میبرد
در صورت عدم حضور در دادگاه از طرف ایشان ایا این غیبت موجه است و تعیین وقت مجدد میشود یا در هر صورت رای صادر میشود؟

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ور صورتی که ابلاغ به ایشان صورت گرفته باشد جلسه رسیدگی برگزار و رای غیابی صادر خواهد شد.

سلام
موضوع بستگی به ابلاغ دارد چنانچه مراتب در سیستم به ایشان ابلاغ شده عدم حضور ایشان تاثیری در جلشه ندارد

رای صادر میشود و درج ابلاغ در سامانه به منزله ابلاغ است.