ارث پدربزرگ به نوه در صورت فوت پدر قبل ایشان به چه صورتی تقسیم خواهد شد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۸,۶۶۰ #33587

سلام
من یه پسر 22 ساله هستم توی یکسالگی پدرم رو از دست دادم موقعی که پدربزرگم بخواد ارث رو تقسیم کنه به منم سهم میرسه ؟ تکلیف سهم پدر من چی میشه؟

مشاوره حقوقی حصروراثت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر پدر بزرگ‌فوت کنند و فرزندی نداشته باشد نوبت ارث به نوه میرسد.

اگر پدربزرگ فوت نماید و فرزند دیگری وجود نداشته باشد ارث به نوه خواهد رسید .

با درود اگر پدر بزرگ فرزند داشته باشد به شما ارث نمی‌رسد.

درود
اگر فرزند دیگری نداشته باشند به شما ارث میرسد در غیر این صورت به جهت اینکه پدر زودتر از مورث خود فوت شده اند ارثی نمی برند

با سلام. در صورتی که اولاد پدر بزرگ شما منحصر به یک فرزند و آنهم پدر شما باشد شما ارث خواهید برد. در غیر اینصورت اگر سهم الارث برای شما توسط پدربزرگتان مشخص نشده باشد ارث نخواهید برد. البته قبل از فوت پدربزرگتان ایشان میتوانند بخشی از اموال یا تمام اموال خود را به شما منتقل نمایند

در صورتیکه پدر بزرگ فوت کند و فرزند دیگه ای وجود نداشته باشد ارث به نوه میرسد.

با سلام
به شرطی به شما سهم میرسد که پدربزرگ دارای فرزندیا فرزندان دیگری نبوده ویا آنها هم فوت کرده باشند