میتوانم شکایت کنم بابت این سند یا فقط می توانم چک هایی که در دست دارم رو به اجرا بگذارم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۲ #33439574

با سلام خدمت وکلای محترم و ضمن قبول عبادات و طاعات سوالی را می خواستم مطرح نمایم
اینکه اگر شخصی سند خودرو را به من که طلبکار هستم داده باشد و سند خودرو به نام همسرش بوده و من متاسفانه نه از بدهکار امضا گرفتم و نه به دفتر خانه جهت اینکه مالی را به وثیقه داده و در رهن من می باشد نرفته ایم و چند روز پیش خواستم چک هایی که از او داشتم را برگشت بزنم و مطالبه کنم و سند خودرو را هم می خواستم در اجرا بگذارم به من گفت که همسزش که مالک خودرو است سند را در اداره راهنمایی رانندگی باطل نمده و سند المثنی گرفته و این سند دست من فاقد اثر قانونی است حالا من باید چیکار کنم می توانم شکایت کنم بابت این سند یا فقط می توانم چک هایی که در دست دارم رو به اجرا بگذارم؟

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سریعترین و بهترین راه برای شما اقدام کردن روی چک ها می باشد و از طریق سندی که به شما داده شده با توجه به اینکه متعلق به بدهکار نبوده و قراردادی هم ندارید کاری نمی تونید انجام بدید

سلام
اگر کسی که سند را به شما داده است و به شما بدهکار است راجع به سند نوشته ای با شما تنظیم ننموده باشد و فقط لاشه سند را به شما تحویل داده باشد متاسفانه شما نمی توانید راجع به سند اقدامی انجام دهید و وجود سند در ید شما فقط قرینه صحت ادعای شما است بنابراین شما باید از طریق چک های خود برای وصول حق خود اقدام کنید

درخصوص سند چون صاحب سند ،سندرادررهن قرار نداده واثبات اینکه از طرف او در رهن قرار گرفته مشکل ولی مطالبه وجه چک ها سریعتر صورت می گیرد