آیا این اعتراض تاثیر دارد با وجود اینکه رای قطعی صادر شده و شکایت در جریانه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۱ #32957032

با سلام
من مشکلم خیلی پیچیده هست
شوهرم طلا و نقره هامو دزدید
منم شکایت خیانت در امانت ازش کردم. حالا پروندش در جریانه.
توی دادگاه مهریه با حکم اعسار من موافقت شده و حکم مهریه هم اومده.
شوهرم محکوم شده تمام مهریه رو بپردازه.
حالا رفته ازم شکایت کرده تحت عنوان
موضوع:
خواسته استرداد مال ( منقول ) و تامین خواسته( وانمود کرده من طلا و نقره ها رو برداشتم)
مطالبه خسارات دادرسی

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نفرموده اید از بابت چه پرونده ای معسر از پرداخت شده اید؟ اگر درخصوص مهریه باشد اعسار همسرتان اگر قبول گردد محکوم به پردخات یکجای مهریه نخواهد بود
مالکیت طلا و نقره با فاکتور فروش اثبات میرسد.
بجهت اثبات خیانت در امانت بایستی دلیل بر اینکه طلاها به صورت امانت به شوهرتان تسلیم شده است ارائه نمایید.
در صورت امانی بودن طلا و نقره ها بحث سرقت منتفی است.

سلام
فاکتور طلاها به نام هر کس بوده او مالک است.